Het Marathon Des Sables hardloopavontuur gaat beginnen!

dinsdag 28 september 2021

De Marathon Des Sables is een prachtig avontuur dat je voor de rest van je leven meeneemt. Een extreme hardloop uitdaging waar het uiterste van je wordt gevraagd, zowel in de voorbereiding als tijdens de extreme tocht in de bloedhete Sahara.
Vandaag 28 september is het zover en vertrekt het Bridge2Cross Marathon Des Sables team naar Marokko om aanstaande zondag 3 oktober deel te nemen aan deze ultieme uitdaging
 
De Marokkaanse Sahara is de plek waar wij gaan ervaren hoe je leiderschap toont over jezelf. Hoe je moet dealen met zwakke momenten, daar waar je er helemaal doorheen zit, je eigenlijk niet meer verder kan en het ook niet meer ziet zitten. Veerkracht tonen, opstaan en weer doorgaan. Daarnaast leer je hoe je ook oog hebt voor anderen, hoe je sociaal beweegt in een intieme setting met andere deelnemers, waar de vermoeidheid toeslaat en de realiteitszin vervaagt. Vanuit deze setting van uitputting, kameraadschap, stilte, vertwijfeling, hitte en de ruimte vinden om bij jezelf antwoorden te vinden.
Antwoorden vinden waar je zowel persoonlijk als in professionele zin van groeit, waar je richting krijgt voor je verdere carrière, je leven en dat je jouw eigen doelen nastreeft. 
Kortom een extreme beproeving voor zelfkennis en om de echte leider in jezelf te vinden.
 
De 35ste editie van de Marathon Des Sables met Myron JacobsSander BoonVictor AdèrBas van VeenJeroen DuinGert Pellinkoft,Bastiaan van der KnaapJef Paps , Bart Eigenhuis en Wil Meershoek.
Een mooi moment om zowel mentaal als fysiek tot het uiterste te gaan.
 
Wil je ons volgen kijk dan op www.marathondessables.com
 
Ben je benieuwd of deze ultieme uitdaging iets voor jou is en zou je deel willen nemen in de 36ste editie ( april 2022 ) neem en gerust contact op met bridge2cross ( bereikbaar na 10/10 )
 
Tenslotte is een Bridge never Crossed, a Life never Lived.

Nieuwsoverzicht