Missie volbracht Marathon Des Sables 2021

maandag 11 oktober 2021

De Marathon des Sables, de 35ste editie, is voor het team Bridge2cross in the pocket!
Van de 10 deelnemers die de leiderschapsreis zijn aangegaan hebben 10 deelnemers de felbegeerde medaille behaald.

Een unieke prestatie, temeer omdat 50% van de deelnemers door de extreme temperaturen van boven de 50 graden en super lage (5%) luchtvochtigheid, helaas vroegtijdig moest stoppen en uitstappen.

De Marokkaanse Sahara was de plek waar wij hebben ervaren hoe je leiderschap toont over jezelf. Hoe je moest dealen met je zwakke momenten. De momenten waar je er helemaal doorheen zat en je eigenlijk niet meer verder kon en het ook niet meer zag zitten. 
Veerkracht tonen, opstaan en weer doorgaan. 
Daarnaast ook geleerd hoe je oog hebt voor anderen, hoe je sociaal beweegt in een intieme setting met andere deelnemers, waar de vermoeidheid toesloeg en de realiteitszin vervaagde. Vanuit deze setting van uitputting, kameraadschap, stilte, vertwijfeling, hitte en de ruimte vinden om bij jezelf antwoorden te vinden.
Antwoorden vinden waar je zowel persoonlijk als in professionele zin van groeit, waar je richting krijgt voor je verdere carrière, je leven en dat je jouw eigen doelen nastreeft. 
Kortom een extreme beproeving voor zelfkennis en om de echte leider in jezelf te vinden.

En zo was het exact!
De 35ste editie van de Marathon Des Sables met onderstaande finishers. Myron JacobsSander BoonVictor AdèrBas van VeenJeroen DuinGert PellinkoftBastiaan van der KnaapJef Paps en @Wil Meershoek en Bart Eigenhuis

Een avontuur om zowel mentaal als fysiek nooit meer te vergeten.
 
Ben je benieuwd of deze ultieme uitdaging iets voor jou is en zou je willen deelnemen aan de 36ste editie (april 2022)? Neem dan gerust contact op met bridge2cross
 
Tenslotte is een Bridge never Crossed, a Life never Lived

Nieuwsoverzicht