Wie ben ik

Bridge2Cross motiveert je om meer grip te krijgen over je menale en fysieke gezondheid door lichaam en geest te prikkelen en stevig uit te dagen. 

Met de toepassing van verschillende aspecten zoals koudeademhalingpersoonlijk inzicht en voeding zal je gezonder, fitter, energieker en productiever worden in het leven.  Deze aspecten zijn ook los van elkaar te ervaren, zoals bijvoorbeeld alleen een ijsbad ervaring of een ademtraining.

Bridge2Cross richt zich op zowel particulieren en het bedrijfsleven 

http://Bridge2Cross.nl

Vanuit zijn commerciële achtergrond is Bart sinds 1994 al actief in de keukenbranche en is als nieuwe uitdaging per januari 2022 gestart samen met z'n broer en een klein specialistisch team met Smaak Keukens in Soest.

Verder is hij businesspartner van de Trail runstore in Zoetermeer, waar hij optreedt als adviseur.

Bart Eigenhuis is een gezondheidsmotivator en breng graag motiverende, stimulerende en gezondheidsbevorderende overtuigingen over.

Ook is Bart gepassioneerde trailrunner. Hij is fan van meerdaagse hardloopwedstrijden zoals de Marathon Des Sables (MdS) de Jungle Marathon en de Grand2Grand Ultra, Daarnaast begeleid hij dezelfde gepasioneerde avonturiers om deze droom waar te maken.